Cautare

8419 de rezultate pentru "adresa telekom roman" (4.99 secunde)
Pippidi acuza autorul celor doua comunicate de insulta si calomnie la adresa sa. In urma acestei plangeri, politistii Sectiei 2 au facut o adresa prin care solicita date despre componenta si starea civila a membrilor Biroului de Presa al PSD pentru audierea si identificarea autorului sau autorilor articolelor respective.
In fine, blonda emigrata de la liberali la democrati a continuat sa se planga de nedreptatea presei, care a avut mereu o atitudine sexista la adresa ei, legandu-se mereu de decolteele si blondul sau, in defavoarea performantelor sale politice.
- Cu rapoarte de observatii venind din toata lumea, s-a constatat ca, pana la momentul investigatiilor, in presa sovietica nu a fost publicat niciun caz sau comentariu, nici macar satiric, la adresa farfuriilor zburatoare, desi Gromiko (reprezentant al URSS la ONU si ulterior, timp de 28 de ani, ministrul de externe al URSS, n.n.) a facut o mentiune glumeata asupra subiectului.
Ungaria La sfarsitul lunii octombrie, Ungaria a avut o reactie extrem de dura la adresa Rusiei dupa ce televiziunea de stat de la Moscova a prezentat revolta antisovietica din 1956 intr-un mod degradant.
Presedintele Partidului Conservator, senatorul Dan Voiculescu, a relansat ieri atacurile la adresa presedintelui Traian Basescu si a colegilor democrati de Coalitie. ... Pe de alta parte, liderul PC a declansat un atac si la adresa Partidului Democrat, declarand ca structurile acestuia de conducere sunt pline de fosti securisti.
Primaria localitatii Priponesti trimisese Consiliului Judetului o adresa, pe 24 iulie, prin care solicita aprobarea sumei de 200.000 de lei in vederea finalizarii investitiei.
Purtatorul de cuvint al Organizatiei Municipale a PSD, George Cubasa, sustine ca la adresa edilului Dumitru Nicolae are loc in prezent o hartuiala fara logica. “Este vorba despre acea hartuiala ciudata, caraghioasa si fara logica la adresa primarului municipiului Galati, Dumitru Nicolae.
Adresa cunoscuta a societatii controlate, dupa spusele directorului Vacariu, de Dinel Staicu, este str. ... La adresa oficiala a societatii care a patronat Universitatea Craiova functioneaza acum Casa Casatoriilor. ... "Daca aceea este adresa oficiala a societatii, acolo trebuie sa trimitem somatiile.
Voiculescu a aratat o adresa a societatii ALRO Slatina, care, conform liderului PC, dorea energie ieftina. Liderul conservator a sustinut ca pe adresa este o adnotare a presedintelui Traian Basescu, prin care i se cerea ministrului Seres sa analizeze documentul.
"Ma voi adresa voua intr-o limba pe care o intelegeti; ... Mesaje razboinice Numarul doi in ierarhia retelei al-Qaida si-a indreptat apoi atacurile la adresa armatei etiopiene din Somalia.
Acest tip de atac violent si gratuit la adresa liderului Opozitiei ne confirma faptul ca actiunea de suspendare este justificata", a declarat Geoana.
Iar daca pana la momentul declaratiei premierului PSD adoptase o pozitie ambigua fata de depunerea unei motiuni de cenzura impotriva Executivului, ulterior acesteia social-democratii s-au hotarat brusc sa puna in practica si cel de-al doilea atac la adresa Puterii.
Astfel, presedintele Traian Basescu se va adresa astazi, la ora 17.00, Parlamentului cu un mesaj pe probleme actuale legate de politica interna.
Daca resentimentele deputatului Mironescu la adresa colegilor de Parlament sunt cat se poate de intemeiate macar de bunul simt, daca nu de spectacolul grotesc oferit de ceva timp de acestia, remarcile la adresa colegilor de partid indica deja simptome de febra electorala.
"Atacul de ieri (joi - n.r.) la adresa PNL ne arata tactica PD. ... "Atacul lui Berceanu de joi n-ar fi meritat un raspuns daca nu s-ar fi constituit intr-un atac politic la adresa intregului PNL si nu doar la adresa lui Tariceanu.
PD a vizat in special comunicarea de campanie in care imaginea presedintelui Traian Basescu este asociata cu mesaje calomnioase la adresa sa, precum si cu mesaje menite sa induca in eroare corpul electoral in ce priveste modalitatea de vot la referendum.
diverse suspiciuni ca ar fi putut exista santaje la adresa judecatorii Curtii Constitutionale, intr-o problema de mare interes public si national, respectiv acel aviz consultativ al Curtii Constitutionale.
Monica Vasile a adaugat ca CNCD mai are in lucru un dosar privindu-l pe Becali dupa ce, in timpul unei emisiuni televizate, acesta a facut "afirmatii denigratoare la adresa femeilor in general".
Grupul lui Radu Sarbu din PNTCD s-ar putea adresa Curtii Europene a Drepturilor Omului in cazul in care instanta va da castig de cauza grupului Milut, in privinta legitimitatii conducerii partidului, aleasa la congresul din 24 august.
Deputatul PSD Adrian Nastase a postat pe blogul personal o scrisoare catre presedintele CSM, Lidia Barbulescu, in care ii cere sa se pronunte cu privire la o adresa in care procurorul DNA Doru Tulus solicita PSD sa confirme calitatea de membru de partid pentru 64 de persoane.
google-analytics.com